U

U vremenu digitalnog oglašavanja kada svaka kompanija pronalazi načine kako da kroz nove i inovativne kanale digitalnog oglašavanja može doći do svojih korisnika naša kompanija ulaže u infrastrukturu medija za oglašavanje koji će pomoći kompanijama u tome

Ključni
benefiti

Šta vam
nudimo?

Nudimo vam platformu za oglašavanje koja je sastavljena iz više tehničko tehnoloških rešenja najnovije generacije koja је potpuno inovativna i nova na našem tržištu. Platforma se sastoji od medija za oglašavanje i softverskih rešenja koji čine jednu celinu.

Sva naša rešenja objedinjena su pod Q SMART platformom. Q SMART platformu čine Q SIGNAGE, Q ZONE i Q STREAM platforme.

Naši mediji oglašavanja Hypervsn hologramski uredaji i LED digital signage ekrani predstavljaju Q SIGNAGE platformu. Q ZONE platforma se sastoji od WiFi hotspot taбaka za digitalno wifi oglasavanje i Q STREAM platforma za audio oglaavanje.

Q SMART je zamišljen tako da pored vizualnog, interaktivnog i audio kontakta koji se trenutno ostvaruje sa korisnicima stvori potencijalnu bazu korisnika za kasnije komuniciranje sa njima putem drustvenih mreza.

Quantix solutions je kompanija koja na prvom mestu stavlja inovativnost u načinu oglašavanja. Stoga skoro sva naša геšenja su jedinstvena na našem tržištu. Posebnu paznju poklanjamo klijentima kako bi zadovoljili njihove potrebe.

Q SIGNAGE

Q SIGNAGE

Q ZONE

Q ZONE

Q STREAM

Q STREAM