Quantix Solutions je osnovana kao rezultat želje da se kompanijama u Srbiji i regionu omogući pristup najmodernijim marketing rešenjima, koja se trenutno primenjuju u svetu.

Naša kompanija na prvom mestu stavlja inovativnost u načinu oglašavanja. Stoga skoro sva naša rešenja su jedinstvena na našem tržištu. Posebnu pažnju poklanjamo klijentima kako bi zadovoljili njihove potrebe.

Nudimo vam potpuno rešenje od kreativne produkcije, upravljanja i održavanja.

Vremena u kojima jurimo da zamenimo postere, prelepimo izloge novim promo folijama ili podelimo USB sa novim reklamama za TV uređaje је prošlost.

95% kompanija u svetu se odlučuje za komunikaciju u POS objektima preko digital signage platforme.

Odgovor na pitanje zašto se odlučuju, jе i više nego jednostavan.

Upravljanje kampanjama (vizualnim sadržajima) sa jednog mesta, brza promena kampanja, različite kampanje u različitim objektima, jednostavna komunikacija preko platforme, atraktivnost u oglašavanju, različite veličine oglasnog prostora (prostor je ograničavajući faktor, platforma ne), unutrašnje i spoljašnje oglašavanje samo su neki od odgovora.

Jednom геčju digital signage je idealan marketinški alat za sve vrste javnih prostora, gde postoji potreba za komunikacijom sa tržištem.